Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 10 d’abril de 2018

El sindicat SPPLB torna a guanyar una altra sentència judicial a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna


El sindicat SPPLB torna a guanyar una altra sentència judicial a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, esta vegada contra imposicions del Govern de Compromís que vulneraven drets bàsics dels policies locals reconeguts per llei. 

El Jutjat del contenciós-administratiu nº 7 de València ha ratificat la postura plantejada pel sindicat pel que fa al dret dels policies a conèixer el seu quadrant de serveis amb un mes d'antelació a la data d'inici del mateix, dret perfectament definit per un Decret autonòmic i que l'exregidora de seguretat ciutadana, LLum Sansaloni, havia imposat a la Policia Local en contra de la norma.

Este sindicat no entén la falta de tarannà negociador i de respecte a la Llei per part del Govern de Jordi Joan davant drets tan marcats en les mateixes. Esta forma d'actuar és la que ha portat al sindicat SPPLB a haver d'acudir als jutjats per poder dotar d'estabilitat a la Policia Local de Tavernes, a fi de que siga un jutge qui confirme el que clarament ja ve reconegut en la legislació.

Però esta vulneració de drets no es tracta d'un fet aïllat. Diversos policies s'han vist obligats a acudir a la institució del Defensor del Poble Valencià, Síndic de Greuges, requerint dictamen davant atacs als seus drets, i el Síndic els ha donat la raó als funcionaris. No obstant, el Govern no accepta les seues recomanacions i va actuar de forma arbitrària. També a nivell col·lectiu els representants del SPPLB s'han vist obligats a acudir al Síndic de Greuges per privació dels drets a la tutela judicial efectiva ia la llibertat sindical.

Pel que fa a este últim, el Govern del Sr Joan va obstaculitzar l'accés a la informació dels representants dels treballadors, la qual cosa el Síndic va definir com "gravíssima conculcació del més bàsic dels drets democràtics, negant a la comunitat la possibilitat de conèixer la realitat, i per tant segrestant la voluntat popular ". Esta és la trista situació que ha marcat l'etapa de la Regidora Llum Sansaloni en la Policia Local i que l'alcalde Jordi Juan, tot i conèixer-la, ha permès. El sindicat SPPLB ha patit des d'un principi la falta de transparència i de capacitat negociadora de l'Executiu Local, però el que no s'esperava era la falta de subjecció a la democràcia i al dret.

4 comentaris:

 1. Esto es como la MARIMORENA, ni a Llum Sansaloni ni a Jordi Juan se les exige que paguen estos pleitos ni na,y como el mar esta revuelto viene la ganancia de los pescadores, no ha tenido bastante con cargarse a casi toda la Policia Local, y que por su mala gestión aun convence a su hermano y amiguetes del Bloc, para que monten una empresa y así concederles unos trabajos por Tavernes.
  Que Dios se compadezca y no le den un cargo similar a Llum Sansaloni en el Hospital como el que llevaba aquí en Tavernes, ya que sería fácil que los médicos emigraran a otros Hospitales por no aguantar a Llum Sansaloni.

  ResponElimina
 2. Cuando metes a ineptos que no saben hacer la �� con un canuto ese el resultado. Pero mira sus incompetencias y agravios perjudican a los afectados, eso sí siempre tienen la salvaguarda de que si se demuestra que no lo han hecho bien, ellos no asumen riesgo patrimonial propio alguno, sino el propio Ayto. paga los desmanes de esta gentuza.

  ResponElimina
 3. L' actual govern, l' únic que sap es imposar de negociar res de res. Gracies a eixe casequisme els policies se'n van a altra població. Volen presumir de transparència, quina? seria mes be de opacitat, o fan el que ells diuen o estàs sentenciat. Que sabria una auxiliar de infermería, de la policia, doncs senyors RES, el que si a sabut a segut que la majoria dels policies emigraren a altres poblacions, imposar la llei del talió, anar a mort a per mes de un policia, destruir un col.lectiu, per totes eixes coses i mes, es tindria que considerar persona "NON GRATA" pot estar contenta, com diu un dit "a fet mes mal que una pedregà" . Per a ser polític, es tindria que demanar un minin, no que qualsevol desangelat en aires de divinitat afone a un col.lectiu.

  ResponElimina
 4. Actualment a Tavernes, res queda ja de la Policía de abans. Una Policia , on sembla més que si no estàs en mi, estas contra mi. No es normal la estampada de tants de Agents que han pegat a fugir, i altres que volen fer-ho, a altres poblacions. Sembla que no es pot ni parlar, de alló que puga, tant simplement ser diferent, peró no sembla ser eixe el problema. Tal volta por a represalies?. Possible utilització del poder democratic per hostigar y ficar dianes a aquells que no considerem iguals?.

  Vistes les noves circustancies, en el que el bloc es dona a coneixer com a partidaris de la indenpedencia, i els ultims sucesos en Catalunya amb els mossos de escuadra, que curiós que un alt porcentatge de mossos també volen pegar a fugir, no vos pareix molt extrany?.

  Llastima que els Agents a colp de Judicis, tinguen que demostrar que tenen raó, i que moltes de les imposicións del equip de govern, no tenen cabuda legal, i que deurem de pagar el poble, com sempre. I aquestes últimes coses no les diu quasevol, les diu un senyor Jutge. Aixó si, també diran que no es de verés?.


  Com deia aquell.....Adeu senyora llum, " Tanta paz se lleve como descanso dejas", y ojala tenga en el hospital, el mismo trato que Ud. ha dispensado a sus trabajadores.

  Forma irónica de despedirse de persona que ha alborotado al grupo que (¡por fin!)abandona

  ResponElimina

Escriu el teu comentari