Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 27 d’abril de 2018

Els Populars de Tavernes advertixen del perill d'atropellaments a la nova zona de jocs de la Platja i exigixen que es col·loque una tanca perimetral

Els Populars de Tavernes exigixen al Govern de Compromís que col·loque una tanca perimetral a la recentment construïda zona de jocs de la platja, a la Plaça Fahd Ben Abdelaliz, que es pinten els passos de vianants, encara per pintar, i es solucionen les deficiències que s'aprecien en l'obra.El regidor popular Domingo Pérez assenyala que diferents pares li han transmès la seua preocupació perquè advertixen del perill a la zona. Tenen por que puga succeir algun accident quan porten els xiquets a este parc per si es ixen corrents al carrer. Hi ha perill real que un xiquet isga de la zona de jocs i siga atropellat per un vehicle. "Abans la zona estava tancada i era més segura", explica Pérez.

"No entenem com, després d'un any d'obres i un sobre cost del 76%, ens trobem amb este parc sense barrera que impedeix que els menuts creuen el carrer. Amb el cost econòmic i el temps que han tardat a fer l'obra el més normal hauria sigut que la zona de jocs estigués delimitada per una tanca ", comenta el regidor popular.

                      
"La història d'esta obra és de manual de com no s'han de fer les coses", valora. Van tancar la plaça per Pasqua de l'any passat, quan la platja s'ompli per les vacances de Setmana Santa. Van començar les obres durant l'estiu, amb la consegüent molèstia per a tots els estiuejants de la zona. Van parar les obres quan va acabar la temporada estival, per al desconcert dels veïns. Però, a més, les obres estaven mal pressupostades i s'ha pagat prop d’un 80% de l'inicialment previst. I quan van acabar, també molt després del previst, la deixaren desprotegida, sent un perill per als menuts que hi juguen i amb uns nefastos acabats. "Esta és una nova mostra de com gestiona l'alcalde Jordi Juan i el seu equip de Govern de Compromís. Tard i malament ", assegura el regidor popular Domingo Pérez.

A més de la falta de seguretat a la zona de jocs, Pérez també advertix que l'obra està mal realitzada. "La gespa artificial està mal instal·lada. No és uniforme i les parets de blocs estan per lluir adequadament. Demanem al senyor Juan que pose solució a estes deficiències immediatament ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari