Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 18 d’abril de 2018

Pensen que Chofre és Bill Gates ... o alguna cosa per l'estil


Això és el que va dir el regidor de contractació Enrique Chofre en el passat plenari quan es va qüestionar la compatibilitat de cobrar pel seu càrrec de regidor amb la seua activitat en una empresa privada. "Tinc la impressió que a la vista del carrer deuen pensar que sóc Bill Gates, Onasis o alguna cosa per l'estil ..." va afirmar el sr. Chofre.
I és que en el pleno se li va dir que hi ha dubtes fonamentats de que Enrique Chofre, regidor de contractació de Compromís, puga compatibilitzar les seues obligacions com a regidor de contractació amb els seus interessos en el sector privat. Concretament a la instal·lació de fibra òptica i altres instal·lacions que s'està realitzant actualment a Tavernes i la seua implicació amb estes empreses.
I és que el regidor Chofre ja s'ha vist implicat en algunes polèmiques en l'adjudicació de contractes com l'auto adjudicació del streaming del saló de plens, la posada en marxa de la ràdio o la instal·lació de fibra òptica i la delegació de contractació que li ha assignat l'alcalde Jordi Juan resulta polèmica i ja ha despertat els recels dels grups polítics de l'Ajuntament.
Al final es va aprovar que Chofre compatibilitze el seu treball remunerat a l'Ajuntament amb les seues activitats en el sector privat amb els únics vots a favor de Compromís, l'abstenció de PP i PSPV i el vot en contra d'EU.
Chofre haurà d'adjudicar el contracte del fem i totes les obres que van a realitzar-se amb el superàvit de 2017. El seu nomenament com a regidor de Contractació ha començat amb polèmica. Veurem que passa al seu departament.

1 comentari:

  1. Quique Chofre més bé és Juan Palomo, yo me lo guiso, yo me lo como. En aquest cas, jo prepare els contractes, jo els adjudique.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari