Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 9 de maig de 2018

Amb Compromís, barris de primera i barris de segona a Tavernes. Volem un #TracteJust!

Compromís Tavernes és molt de demanar un #TracteJust als qui no són del seu color, però que fa Jordi Juan i el seu govern a Tavernes?Crear barris de primera i barris de segona. Destinar més diners a unes zones que a les altres i deixar abandonades zones mentre a les altres actua més. No vol Compromís un #TracteJust?. Senyor Juan, comence per tractar als seus veïns per igual i tractar-los vosté com es mereixen. Que per a cobrar l’IBI si que ho cobra a tots per igual. I una vegada fet, podrà demanar on siga un #TracteJust.

Mireu com té Compromís d’abandonat la zona dels Castellets:
4 comentaris:

 1. De que planeta habrá bajado este Jordi Juan?
  Creó que lo único que saber hacer a medias es pasear el perro, de lo demás no acierta una.
  Hay Jordi Juan si llegas a estar en la oposición y pillas un gobierno con tanto tinglao como el que tu diriges ahora, tanto tu como ese animalito que tenéis los de el Bloc que se llama Cotorra, las quejas como las ha baridades que solitarias seria conocido en todo el sistema solar.

  ResponElimina
 2. Pues si es ben veritat que axo de ficar jocs per als chiquets en la muntania es una presa de pel i dines mol mal gastats, tan mal gastats com la pista de tir i arrastre que nia al costat.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Los niños que viven en la zona de la montaña como tu dices tienen exactamente el mismo derecho a parques infantiles que los que viven en el Paseo, y si el campo de Tiro y Arrastre esta abondonado, es gracias
   a estos de Compromis por no ser una aficcion de ellos, ya que solo entienden de destrozar las costumbres de un pueblo.

   Elimina
 3. Diuen els que fabriquen jocs per a xiquets, que la millor manera de provar la resistencia dels mateixos, els jocs, es deixar-los que jugen amb ells. Amb aixó vulc dir, que el xiquets, un mes que altres jugen i trenquen....i si trenquen es deu arreglar o cambiar. Dit aixó, si hi han cuatre, que trenquen, no deuen pagar-la tots. LA politica que de qui trenca no juga, no afecta tan sols als trencadors, no discrimina per tant i la pagen tots.

  Deuria aquest govern, deixar-se de accións caciquils i prepotens, davant la seua incompetencia de estalviar trencadures i ficar cura en els nostres jardins i parcs infantils.

  Per cert, mirant que els tres unics parcs, on hi han jocs per a menuts, al casc antic, dos estan fets una merd........., i el altre regular. A la vista d´aixó, tin c clar, que aquestos senyors de Compromis, tenen clar que per a ells hi han veins de segona i de primera.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari