Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 7 de maig de 2018

Compromís perd 20 posicions en transparència a Tavernes

Tavernes passa de ser el 3r municipi més transparent a ser el 23é de la Comunitat Valenciana segons l’informe de la plataforma DYNTRA que avalua als municipis de més de 15.000 habitants.Aquest informe inclou 160 indicadors, dels quals 80 ítems són de l’índex ITA publicat per Transparència Internacional.

DYNTRA es una plataforma col·laborativa amb l’objectiu de mesurar la informació pública de governs i administracions públiques, entre altres.

Els Índexs Dyntra foren creats en una comunitat oberta transparent a mida de les necessitats de cada nivell de govern o col·lectiu a avaluar. Tots els índexs es desenvolupen per un grup humà format per investigadors, actors socials i Administracions Públiques.

En el 2015 Tavernes, amb la pàgina web vella, es situava com a 3r municipi. En canvi amb la nova web, duta a terme pel regidor Quique Chofre, i que encara no sabem el que ens ha costat, el municipi perd 20 posicions en el rànquing de transparència i ja no compleix ni el 50% dels indicadors.Cal indicar que probablement cauria més avall en el rànquing si els avaluadors comprovaren ítems que estan desactualitzats amb la nova web.

Nova web de l’ajuntament

La nova web de l’ajuntament fou presentada l’1 d’agost del 2017 al saló de plens del consistori i prometia ser més intuïtiva i dinàmica, així com més fàcil per a navegar dins la web, accessible de forma senzilla i directa a la informació.Uns mesos després la realitat és molt distinta. Per primera no sabem quant ens ha costat aquesta nova web.

Per altra part, després de navegar per la web ens trobem que falta molta informació, gran part de la web no està adaptada per a mòbils i tauletes, no està traduïda als dos idiomes, i com podem observar, perd en transparència.

Amb Compromís, Tavernes va arrere, com els “carrancs”.

3 comentaris:

 1. Los tiempos buenos y pasados desaparecieron con la llegada de estos de Compromis.
  Lo único que han hecho ha sido subir impuestos, chupar del bote e irse al Pegoli a ver los bigotes de las gambas.
  El J.J. ya no sabe que destrozar con tal de no mantener lo que ya hay hecho. DESTROZAR
  Si es el Chofre ya debe pensar que le pasa el delante a Telefónica, todo es mirar fachadas para instalar cables de su negocio, VENGA ALEGRIA.
  El J punto Llacer, no había ido a La Barraca de Aguas Vivas de excursión antes de entrar en el gobierno local, y ahora se encarga del turismo y el fomento local de Tavernes, PLAYA SIN LUZ Y PARQUES INFANTILES CON CHISPAZOS ELECTRICOS.
  Que podemos esperar de ellos que son los que critican cuando no gobiernan ?
  Ojala se adelantaran las elecciones a ver si podemos hacer desaparecer tanto cangrejo.

  ResponElimina
 2. http://www.lasprovincias.es/comunitat/costa-valenciana-restricciones-20180506002444-nt_amp.html?__twitter_impression=true

  Platja soterrada

  ResponElimina

Escriu el teu comentari