Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 18 de maig de 2018

Conversació entre Jordi i un veí (Capítol I)


En clau d'humor 

Veí: Che Jordi, com estàs?

Jordi: Bé, de categoria. Ací estem deixant-mos vore pel poble de cara a les eleccions

Veí: Ja fa temps que volia preguntar-te sobre el tema eixe del superàvit. Això es de veres?

Jordi: Clar home! Si això és molt fàcil. Mira, primer que res puge els impostos a lo bestia. I com ningú diu res pues jo els puge. Después faig un pressupost que no me’l crec ni jo. I en el pressupost pose coses que después no les tinc que fer. I per últim, no pague la part d’amortització dels prèstecs, soles pague els interessos. En tot això, si m’havia de gastar 100, me’n gaste 80 i ja tinc superàvit.

Veí: Che, mira que saps, tindries que ser mestre.

Jordi: No, si ja era, però ara m’he fet jornaler de la política. Que treballe menos i guanye més. Ahhhh!!! I damunt visc en la capi!

1 comentari:

Escriu el teu comentari