Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 1 de maig de 2018

Després de molts anys, els Populars s'alegren que Compromís, per fi netege el llac de la Goleta


"Ens alegra que el Govern de Compromís execute la proposta del Grup Popular de la netejar el fons del Llac de la Goleta. Una llàstima que ens haguem gastat més de 200.000 euros abans de dur a terme aquesta activitat de manteniment ", comenta el regidor popular Mario Enguix.
Esta actuació última, la de la neteja del sòl del llac, serà la que realment va a portar beneficis a la qualitat de l'aigua del llac. Compromís ha malgastat en inversions que no han servit de res. "Si hagués netejat el llac de la Goleta fa cinc anys segurament ens haguérem estalviat tot el dineral que ha soterrat allà", valora Enguix.


Com ja vam dir en el seu dia, des de fa anys no es netejava el llit del llac, de manera que l'aigua està molt bruta i per molts projectes i instal·lacions que es porten a terme no anaven a conseguir millorar la qualitat de l'aigua del llac. "Compromís ha soterrat 200.000 euros i anava a malgastar altres 42.000 euros més en nous airejadors que únicament anaven a moure aigua bruta que segurament els hagués estropejat si el Partit Popular no haguera recordat al Govern la importància d'abans netejar el sòl del llac", explica Enguix.

"El fons s'ha de netejar per purificar l'aigua i, una vegada purificada, els airejadors faran el seu paper. Però sense netejar el llit no s'aconsegueix res", valorava Enguix després d'escoltar a la comissió informativa que l'Ajuntament anava a destinar 42.000 euros més per substituir els airejadors del llac per uns de nous. "La substitució dels airejadors és molt bona iniciativa dels tècnics sempre que es facen les dos inversions. D’altra manera, haguérem bombejat aigua bruta, que, a més del mal aspecte i olor, provoca molèsties als estiuejants ja que, com és sabut , les aigües estancades i brutes són un foco de cria del mosquit tigre ", explica el regidor del Partit Popular de Tavernes.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari