Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 29 de maig de 2018

E. Bastidas: "L' alcalde i diputat autonòmic Jordi Juan no utilitza el seu vot per sotmetre més a Tavernes en els pressupostos de la Generalitat"

Elena Bastidas.

La diputada del PP al Congrés Elena Bastidas asegura que el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta, Mónica Oltra, són "antipensionistas declarats" perquè "han intentat frenar les millores per 925.000 pensionistes valencians".

Així ho va afirmar en una reunió amb militants i simpatitzants de Tavernes de la Valldigna (València) per explicar l'aprovació dels pressupostos generals de l'Estat (PGE) de 2018, que van ixir endavant el passat dimecres amb el vot en contra PSOE i Compromís, informa el PPCV en un comunicat. Per la popular, això posa de manifest que "Puig i Oltra li han donat l'esquena als pensionistes i a les infraestructures estratègiques de la Comunitat". "Les seues polítiques tenen un 'efecte cranc', van cap enrere", ha il·lustrat. 

En canvi, ha defensat que són els comptes del Govern "més socials de la història: set de cada deu euros van a parar a pensions, sanitat, educació o ocupació, i ells s'han oposat". Com a exemple, ha indicat que els Pressupostos permetran una "aposta decidida" per infraestructures estratègiques com el Tren de la Costa, la variant de Sueca (València) o les obres per al Corredor Mediterrani gràcies a "un creixement del 30% en la inversió de foment, un 53% més que la mitjana estatal ". Uns comptes que, segons la parlamentària, permetran que 3,5 milions de treballadors i pensionistes es beneficien de les rebaixes de l'IRPF, beneficis que "Puig i Oltra han intentat paralitzar" i que preveuen dues noves línies d'ajuts familiars per natalitat, al costat de una altra per discapacitat, que el PP calcula que beneficiaran 63.000 valencians. 

En la mateixa línia, el senador i membre de la gestora del PP de la província de València, Antonio Clemente, ha criticat els "polítics que es posen al capdavant de les manifestacions", quan "abans congelaven les pensions i ara voten en contra de pujar ".

"Si el PP no ho hagués impedit i el vot de PSPV i Compromís hagués prosperat, haurien perjudicat a 925.000 pensionistes valencians, una traïció al 20% de la població de la nostra Comunitat", ha lamentat, per insistir que "Puig i Oltra han votat en contra dels nostres majors ". 

Situació a la Safor i en Tavernes 

Respecte a la situació de Tavernes, el senador ha ressaltat que "gràcies a l'esforç del PP, més de 4.000 pensionistes veuran pujades les seues pensions", mentre que "si fos per Compromís, el partit de l'alcalde de Tavernes i diputat a les Corts, Jordi Juan, 4.000 pensionistes hagueren perdut poder adquisitiu ". "De què li serveix a Tavernes tindre un alcalde i diputat sinó baralla pel que li interessa a la gent d'esta localitat?", S'ha preguntat. I pel que fa a la comarca valenciana de la Safor, la diputada al Congrés ha denunciat que el Consell la "discrimina" en invertir 22 euros per habitant enfront dels més de 100 de la Comunitat Valenciana. Ha qualificat d ' "humiliant" que "un alcalde que és al seu torn diputat autonòmic no faça valer el seu vot perquè no se sotmeta més a Tavernes en els pressupostos de la Generalitat".


FONT: El Mundo

1 comentari:

  1. Lo tenemos claro con este del puro o las gambas.
    El Jota punto Jota solo piensa en sus ideas catalanistas, y como el beneficio es para los Valencianos , que les den morcilla, voto en contra por no ser catalanes.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari