Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 22 de maig de 2018

Els populars de Tavernes proposen al govern de Compromís que l’Ajuntament se sume a la manifestació ‘Per un món rural viu i la nostra cultura’


El Partit Popular de Tavernes va sol·licitar durant el passat ple que l'Ajuntament de Tavernes se sumés a la manifestació convocada per les principals associacions d'agricultors i ramaders valencians 'Per un món rural viu i la nostra cultura', que se celebrarà el 26 de maig a València. "La manifestació es convoca per a pal·liar la discriminació permanent del món rural i perquè les administracions autonòmiques duguen a terme un canvi radical en les seues polítiques", explica el regidor popular Mario Enguix. "Fa una setmana que vam sol·licitar que l'Ajuntament s'adherira a esta manifestació convocada per les principals associacions d'agricultors i ramaders valencians per al proper dissabte i encara no hem obtingut resposta per part del govern de Compromís", explica Enguix.

La Comunitat Valenciana és l'autonomia en la qual més terres de cultiu s'han abandonat, amb una xifra que supera les 160.000 hectàrees i únicament el 6% del total dels titulars agraris són menors de 35 anys i el govern de la Generalitat hauria emprendre una política efectiva per pal·liar esta situació en declivi. "El govern de Compromís hauria d'estar al costat dels agricultors com estan els populars de Tavernes, ja que l'agricultura és un sector primordial de l'economia de Tavernes", valora Mario Enguix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari