Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 26 de maig de 2018

En busca de president de la Federació de Falles

Hem vist a la premsa que les Falles de Tavernes estudien canviar el model de gestió davant la falta de president.
Els membres de la Federació convoquen reunions per abordar el buit de poder de l'entitat.
Les falles de Tavernes segueixen sense tenir clara la presidència de la Federació de Falles (FdF) que aglutina les sis comissions falleres. La passada setmana es donava a conèixer que no hi havia cap candidat a president de la FdF, després de la renúncia de Carles Merenciano. La nit de dilluns hi havia una reunió entre les diferents falles de la Vall i l'edil de Festes, Encar Mifsud, per abordar aquest buit en la presidència.

Per ara el lloc de president segueix sense aspirant. La regidora Mifsud ha assenyalat a LAS PROVINCIAS que dilluns que ve tornaran a reunir «no hi ha novetats per ara. Tornarem a reunir-nos el dilluns. Estem sospesant diverses opcions per decidir la millor gestió de la Federació ».
Volem valorar-ho tot de forma adequada i no donar cap pas en fals per escollir la millor gestió de la Federació ». D'aquesta forma el col·lectiu faller agafa aire i es carrega de calma per abordar la falta de president en la FdF.

Els integrants de la Federació de Falles mostren la seva voluntat de trobar una solució.
Per ara no es parla de cap candidat a la presidència i ja han passat dues setmanes des que es va convocar als possibles candidats. Ningú es va presentar i la FdF està sense una persona que la lidere clarament.

Davant d'aquesta situació, inèdita a les falles de Tavernes, les sis comissions estan realitzant diverses comissions per donar una sortida al buit a la presidència.

De forma extraoficial es parla de la possibilitat de designar representants de cada falla i treballar per camps, com ara designar unes persones encarregades de tasques administratives que estiguen en contacte amb la Junta Central.

També es planteja formar grups de treball puntuals per a cada tema que requeresca la FdF. Siga com siga, les falles estan decidides a buscar una solució, encara que siga sense la figura del president de la FdF.

Des de la Federació i el mateix consistori es va acordar obrir el període d'optar a la presidència de la FdF i posposar les candidatures a la Fallera Major.

Fins que no es resolga la polèmica del buit a la presidència no hi haurà elecció de Fallera Major. Queda per veure si la falta de president pot arrossegar al fet que Tavernes deixe de tenir la figura de la Fallera Major tal com ha tingut en els últims anys.

Font: las provincias

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari