Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 2 de maig de 2018

Gos que lladra no mosega

(Este article d'opinió ens l'ha fet arribar un dels lectors de Diari de Tavernes)

L'atre dia viu una publicació de l'alcalde Jordi Joan i me quede pensant. ¿ Per què este home se passa el dia publicant coses per Facebook? ¿Quina necessitat té de publicar coses que fa o pensa?. ¿No se dona conte que la gent no volem que mos conten?

A la gent mos agrada vore les coses per els nostres ulls, vore com s'administre correctament nostres imposts; mos agrada vore un poble, un poble net, una plaja neta i agradable. Mos agrada un alcalde que vixca en el poble i que vixca per al poble. Mos agrada vore l'alcalde passejant pel poble i que se pare a charrar en la gent sobre com evoluciona el poble; i no que anuncie alguna cosa per Facebook i que la gent dialogue ( si se pot dir dialogar ) a través de Facebook quedant-se tot en paraules.

Mira, vaig a dir la veritat de lo que pense:

En l'època de la dictadura la gent anava al cine i allí se proyectava EL NODO, que era
tot lo que el dictador pensava o fea. Ara la gent mira el Facebook i veu tot lo que l'alcalde fa o pensa fer. Puix be; no hi ha necessitat de Facebook ni NODO. Lo que hi ha que fer es treballar per a que se veja el treball. El treball que se veu no fa falta publicar-ho.

I per a acabar puix aixo:
MOSEGA i no LLADRES.

1 comentari:

  1. Ayer decidí ir al Clot de lala Font, y fue una lastima no llevar cámara de fotos, pues vi pasar una enorme bandada de BURROS VOLANDO, fue una lastima no poderlos fotografiar.
    Al volver pensaba esto no se lo va a creer nadie a no ser que lo haga creer al igual que Jordi Juan nos hizo creer que Tavernes destacaría por su transparencia y su fomento.
    Total que se ha fomentado su vida a cambio de vivir bien, y de no pensar en que hacer por Tavernes.
    VIVAN LOS IMPUESTOS Y ABUNDE LA SUCIEDAD, en su vida ha vivido mejor que ahora.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari