Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 17 de maig de 2018

Jordi Juan torna a ser notícia. Ara per menjar a l´hemicicle de Les Corts durant un ple


Primer va ser per menjar gambes rojes en un conegut restaurant de Dénia, després per fumar-se un puro a una coneguda plaça de València i ara per menjar a l'hemicicle de Les Corts Valencianes és la institució de la Generalitat Valenciana que representa el poble valencià, a través dels seus parlamentaris, elegits per mitjà de sufragi universal directe, lliure i secret.


I és que hem llegit una nota a Las Provincias titulada "Gazuza (fam) a les Corts" que diu el següent:
“De manera imprevista, el pleno de ayer en Les Corts se alargó. Bronca enorme entre el tripartito, que arrancó a las 15 horas ya acabó a las 16 horas. Todos con el estómago vacio. ¿Todos? No. El diputado Jordi Juan, que se había provisto de unos productos de panadería, abrió con disimulo la bolsa de avituallamiento y mientras los demás debatían acalorados, dio cuenta de sus provisiones. El parlamentario de Compromís intentó ser discreto, pero lo de comer en el hemiciclo no es propio de la cortesía parlamentaria”
No ens sembla correcte que un diputat o diputada, siga del partit que siga, es pose a menjar durant un ple a l'hemicicle de les Corts Valencianes i si este diputat és l'alcalde de Tavernes de la Valldigna encara ens sembla pitjor. Ens sembla de mal gust, de mala educación i de falta de respecte a la Institució de Les Corts i als valencians i valencianes que representa.

I és que l'alcalde Jordi Joan sempre és noticia…. però per mal.

3 comentaris:

 1. Este aparte de no conocer la vergüenza ni el respeto por nada, se ve que encima tiene LA SOLITARIA.
  Jordi Juan seria conviniente que te hicieras un buen analisis, no sea que de tanto comer GAMBAS, tengas algun parásito en el interior y tenga que estar Tavernes pagando esa plaga.

  ResponElimina
 2. Que poc respecte te esta persona per les institucions.
  Deuria de deixar tots els carrecs i anarsen a casa.

  ResponElimina
 3. No estic segur si es un pa o la seua chorra, el muntatge es bestial!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari