Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 18 de maig de 2018

L’Escola Infantil Víctor Calatayud obri el termini de sol·licituds

L'Ajuntament de Tavernes informa: L’Escola Infantil Víctor Calatayud obri el termini de sol·licituds de nova matrícula per al curs 2018/19.
El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 24 de maig.
Les llistes definitives d’adjudicació de les vacants es publicarà el 31 de maig.

Les vacants per al curs vinent seran les següents: 
8 places de nova matriculació per a nascuts en 2018; 
18 places per a noves matriculacions de xiquets nascuts en el 2017, entre 1 i 2 anys; i 12 places per a noves matricules per a xiquets nascuts en el 2016, entre 2 i 3 anys

La documentació que s’ha de presentar amb la sol·licitud serà l’informe de salut, una fotocòpia del full del llibre de família on estan inscrits tots els membres de la unitat familiar, una fotocòpia del DNI del pare i de la mare, un certificat mèdic acreditatiu de l'estat de gestació amb indicació de la data prevista de part (per als sol·licitants no nascuts) i la documentació per a baremar.

Les llistes provisionals d’admesos es publicaran el 25 de maig, una vegada comprovades les sol·licituds i fets els barems, i hi haurà temps per a presentar reclamacions fins al 29 de maig. La publicació de les llistes definitives d’admesos i xiquets en llista d’espera serà el 12 de juny, i la matrícula de l’alumnat es formalitzarà entre l’1 i el 8 de juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari