Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 12 de maig de 2018

Nerea Almiñana acudirà al Campionat d'Espanya després d'aconseguir la mínima al Provincial


L'atleta de Tavernes realitza en martell un llançament de 40.41 metres, en una competició on el CA Safor aconsegueix doble podi


L'atleta del Club d'Atletisme Safor Delikia Sport, Nerea Almiñana, va aconseguir dissabte la marca mínima per anar al Campionat d'Espanya cadet en realitzar un llançament de 40.41 metres en la prova de llançament de martell. L'atleta de Tavernes de la Valldigna és una de les més fermes promeses del conjunt groc i el seu registre aconseguit el passat cap de setmana així ho demostra. El campionat nacional tindrà lloc a Castelló d'aquí a unes setmanes.


L'atleta va aconseguir la marca durant el transcurs del Campionat Provincial per equips cadet a l'aire lliure, dins dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. La competició es va disputar a la pista de la Ciutat de l'Esport, a Xàtiva en què el club gandià va obtenir sengles terceres places, tant en categoria masculina com en la femenina.


Els atletes més destacats, a més de Nerea Almiñana, van ser Neus Sansaloni, una altra esportista vallera, que va registrar en els 1.000 metres un crono de 3: 16.14; també l'atleta de Tavernes, Borja Ortega amb 9: 46.06 en la prova de 3.000 metres; Daniel Ros en llançament de perxa amb 2.90 metres; i Laia Almenar en llançament de javelina amb 33.27. Tots ells van aconseguir penjar-se la medalla d'or i van ser fonamentals en la tercera plaça aconseguida col·lectivament pel CA Safor Delikia.


Medalles de plata


Van ser segons, Judit Blasco en 3.000 metres amb 12: 15.41; Vicent Gimeno en alçada amb 1,61; Pau Frontera i Mireia Juan en llançament de martell amb 30.50 i 40.05 metres, respectivament; i Borja Climent en javelina amb 34.38. A més, l'equip de relleus 4x300 format per Manel Soler, Vicent Gimeno, Alberto Fajardo i Borja Ortega amb 2: 48.70, també es van penjar la medalla de plata en la seua participació en el campionat provincial.


Per la seva banda, les medalles de bronze les van aconseguir: Almudena de Quero en 100 metres llisos, Núria Hernández a 600 metres, Paula Casanova a 3.000 metres; Aitana Ferrairó en longitud amb 4.94 i Carlos Pellicer en disc amb un llançament de 31.30 metres. En la majoria dels casos, els atletes del conjunt 'groguet' van aconseguir millorar els registres personals de cadascú.


La resta de l'equip que va acudir a Xàtiva va ser el format per Jhossue Richards Manaca, Guillermo Vila, Roberto Moratal, Marta González, Alexandra Emilova, Núria Cano, Andrea Vercher, Claudia Escrivà, Isabel Baiona, Olga Bosch i Eliana Pla.Font www.lasprovincias.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari