Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 28 de maig de 2018

Noves tarifes del pàrquing

Entren en vigor les noves tarifes del pàrquing subterrani del Passeig del País Valencià

La modificació atén la demanda dels usuaris per a donar un millor servei de l’abonament diürn, així com atraure nous usuaris.
La nova regulació no altera el preu de les tarifes, sinó que millora les prestacions.

Les noves tarifes i abonaments per al pàrquing subterrani municipal del Passeig del País Valencià, aprovades en el ple del mes de març, ja estan en vigor. D’esta manera, els usuaris ja poden sol·licitar i disfrutar de les noves tarifes i abonaments.

Pel que fa a les novetats, s’amplien els horaris de dret d’estacionament de l’abonament diürn. Esta tarifa, amb un preu de 20 euros mensuals, s’amplia per a cobrir un tram horari entre les 7:30 hores i les 21:30, de dilluns a dissabte. Amb esta ampliació s’atén una demanda dels usuaris i es fa compatible amb l’horari comercial.

Este abonament es complementa amb els abonaments ja existents com el mensual 24 hores al dia, o les tarifes de rotació. L’abonament mensual, amb un preu de 40 euros (33,33 euros mensuals si l’abonament es fa de gener a desembre), dóna accés a l’estacionament les 24 hores diàries durant el mes natural en vigor. Per altra banda, les tarifes de rotació, amb un preu de 1 euro, permeten l’estacionament en qualsevol horari fins a 3 hores. Finalment, hi ha una tarifa que dona accés a l’estacionament fins a 24 hores, amb un preu de 3 euros.Esta modificació pretén fomentar l’ús i atendre les demandes dels veïns de Tavernes. A més, estos canvis es sumen als duts a terme en 2016, quan el consistori introduí una sèrie de millores en el sistema de gestió de l’estança i apertura de barreres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari