Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 30 de maig de 2018

Participa Tavernes porta més de dos anys inactiu

Web de Participa Tavernes inactiva des de que es va crear.
Al setembre de 2014, la regidoria de Participació Ciutadana va crear Participa Tavernes, un nou espai amb l'objectiu de fomentar la transparència i la participació en el nostre municipi. Compromís anunciava en eixe moment que es convertiria en un referent d'informació, comunicació i debat per a la ciutadania i les entitats locals en qüestions que ens afecten de prop. Però ni ho va ser en 2014, ni és ara perquè no té activitat.

 

Igual que va nàixer esta iniciativa va desaparèixer sense dir res i sense dotar-la de activitat. 

Baix el comandament de Jordi Juan amb majoria absoluta i amb Enrique Chofre com a responsable de la regidoria de Transparència i Participació l'activitat de la plataforma de participació ciutadana http://participa.tavernes.es/ és completament nul·la. L'última notícia a la pàgina web és de fa dos anys, l'últim tweet és de març de 2015 i l'activitat a Facebook acaba també el 15 de març del mateix any.


 Què ha passat? "Com es demostra amb els fets, venien eleccions i a Compromís li interessava una vegada més generar la sensació de participació en la ciutadania. És la constatació que el Govern de Jordi Joan és expert en vendre miratges. Tornaran a aproximar-se les eleccions i Compromís tornarà a prometre pressupostos participatius, transparència, diàleg .... No obstant això, afortunadament ja no enganyen als veïns de Tavernes que veuen, després de dos legislatures, com Compromís s'ha dedicat a vendre fum ", comenta la portaveu dels Populars de Tavernes, Eva Palomares.

 
"Compromís i el Govern de Jordi Juan demostren amb aquesta falta d'atenció el que els importen el servei públic. RES. No hi ha constància, no hi ha control ni seguiment en les iniciatives que van vendre a la calor de les eleccions. Lamentablement, els que perden amb esta política de Compromís pròpia de venedor de fum són els ciutadans. Perquè se'ls enganya i no se'ls escolta, donant com a resultat inversions absurdes i innecessàries com les super voreres dels Sequers ", valora  Palomares.

1 comentari:

  1. Estos dos es decir Jordi Juan y el Chofre, forman buena pareja para montar un Dúo, anunciarían actuaciones por todo el mundo, pero jamas se presentarían a alguna.
    Dios los cría y ellos se juntan, Chofre ahora tiene bastante trabajo pegando palmaditas para organizar a los JUBILADOS, y es que nadie pesca sin caña.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari