Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 16 de maig de 2018

Pilar Ausina, nova regidora de Promoció Turística i Joventut

L'Ajuntament de Tavernes informa que Pilar Ausina pren possessió de l’acta com a regidora en substitució de Llum Sansaloni.Amb la incorporació de la regidora a la corporació municipal, es fa efectiva la reestructuració del govern.

Pilar Ausina substitueix Llum Sansaloni que, per motius personals, va renunciar a l’acta de regidora en l’Ajuntament en el ple del mes d’abril passat.

La nova regidora entrarà a més a formar part del govern municipal assumint les delegacions especials en matèria de promoció turística i joventut.

Remodelació del govern

Amb la incorporació de Pilar Ausina a la corporació municipal i a l’equip de govern, conclou la remodelació del govern municipal i el repartiment de competències. Així, Perfecto Benavent, ocuparà la cartera d’Obres Públiques, Accessibilitat i Mobilitat, tot mantenint la primera tinència d’alcaldia. Estes competències s’afegeixen a les que ja exercia.

Josep Llàcer assumeix la cartera de Patrimoni i la regidoria de nova creació de Festivals Musicals, a més de les responsabilitats que ja tenia. En canvi, cedirà la responsabilitat en promoció turística a favor de la nova regidora Pilar Ausina. A més, serà el segon tinent d’alcalde.

Bea Ferreres serà la nova regidora de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, a més de seguir amb les responsabilitats que ja tenia en les àrees d’Educació i de Promoció Lingüística. Ocuparà també la tercera tinència d’alcaldia.

Per altra banda, la regidora Noèlia Alberola agafarà la gestió de la brigada municipal, una responsabilitat que s’afig a les que ja tenia en Serveis Socials, Igualtat i Memòria Històrica.

Enrique Chofre també ampliarà el nombre de carteres afegint a les seues responsabilitats les delegacions de Contractació i Serveis Públics.

Pel que fa a l’àrea de Joventut, Encar Mifsud cedeix la cartera a Pilar Ausina, però manté les delegacions en matèria de Cultura, Festes i Relacions Institucionals. 

Javier Escrihuela seguirà sent regidor d’Agricultura i Infraestructures Agràries.Annex I i II. Delegacions genèriques en favor de tinències d’alcaldia i delegacions especials en favor de regidories que no tenen la condició de tinents d’alcalde.

1 comentari:

  1. Que bien se han repartido el pastel, a ver si ahora Perfecto Benavent que lleva lo de obras publicas es capaz de percatase del mal estado en que se encuentra el suelo del Paseo Colón, y que es justo justo enfrente de su casa.
    Perfecto aparte de cobrar y tanto abarcar, observa desde tu casa y veras la cantidad de personas que y tropiezan en ese trama.
    Así que animo Perfecto y de una vez por todas demuestra que entraste en el Gobierno Local para hacer por el Pueblo, no para aumentar tus ingresos.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari