Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 30 de maig de 2018

Subvenció del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE)

Ajuntament de Tavernes contractarà 58 treballadors agrícoles amb una  subvenció del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) per valor de 150.994 euros. En concret, el consistori contractarà 54 peons agrícoles i 4 oficials durant dos mesos en període estival, durant els quals faran labors de neteja i condicionament de les zones humides i camins rurals del terme.
Este programa, emmarcat en les iniciatives de foment de l'Estat per a l’ocupació de la localitat, té un doble objectiu: d’una banda, oferir un complement salarial als treballadors agrícoles per a lluitar contra l’estacionalització del sector; i, d’una altra, millorar l’estat de l’entorn rural i forestal del terme municipal arreglant camins i marges, a més de netejar les zones humides per a evitar problemes d’inundabilitat. D’esta manera, s’actuarà per a mantenir i netejar zones com ara el Clot de la Font, torre de guaita, Racó de Joana, riu Vaca, riu Badell i barrancs de Malet i Massalari.
La selecció dels treballadors es farà a través del Servef. A més, hauran d’acreditar que compleixen els requisits mínims exigits: estar inscrits en el SERVEF com a demandants d’ocupació i acreditar la condició de treballador agrari com a mínim 3 mesos durant l’últim any, ja que este programa d’ocupació està destinat a complementar la renda dels treballadors del camp durant els mesos d’inactivitat.
Esta selecció segueix els criteris de barem establerts pel Servei Públic d’Ocupació Estatal que, entre altres aspectes, valorarà el nivell de renda dels membres de la unitat familiar, les responsabilitats familiars que assumeix el candidat, el temps acumulat com a demandant de treball i no haver estat contractat en el mateix programa l’any anterior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari