Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 29 de maig de 2018

Tavernes reb 720.000€ del SERVEF

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha rebut dues subvencions per valor de 720.000 euros per a contractar vora 50 jóvens mitjançant els programes EMPUJU I EMCUJU. Esta subvenció ha estat concedida pel SERVEF, organisme dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.
En concret, l’Ajuntament de Tavernes invertirà 398.768 euros en la contractació de prop de 25 jóvens sense qualificació a través del programa EMPUJU a jornada completa, i 319.024 euros a través del programa EMCUJU en la contractació de vora 25 jóvens qualificats, també a jornada completa.
Per a inscriure-s’hi, els interessats han de dirigir-se a les oficines Foment Local, edifici Braç Treballador, carrer calvari nº 87, per a formalitzar la sol·licitud i complir els requisits d’estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, tindre entre 16 i 29 anys, i no estar treballant ni cursant cap acció formativa el dia natural anterior a la data d’inscripció.
El centre Servef de Sueca farà una preselecció de candidats per a estos llocs de treball, preferentment entre les persones que no són beneficiàries de prestacions o subsidis per desocupació. Per a la selecció dels candidats es tindran en compte els ingressos de la unitat familiar, les responsabilitats familiars, la diversitat funcional, la violència de gènere, la persistència en la situació de desocupació, l’adequació al lloc de treball i l’experiència laboral.

1 comentari:

  1. De maravilla, pero quien va a controlar el horario y el trabajo que realizan estas personas ?

    ResponElimina

Escriu el teu comentari