Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 25 de juny de 2018

Bernat Pérez passa a la semifinals del LXIV Campionat d’Espanya U20 en 100 metros llisos


Bernat Pérez.

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport va tancant la temporada a l’aire lliure. El passat cap de setmana, els dies 23 i 24, va participar en dos campionats d’Espanya; el juvenil (U18), que es va disputar a Gijón, i el júnior (U20) que va tindre lloc a Múrcia, amb un total de set joves que van aconseguir les seus mínimes nacionals. El valler Bernat Pérez va aconseguir passar este cap de setmana a la semifinal del LXIV Campionat d’Espanya U20, en la categoria de 100 metros llisos i va fer marca personal 11'10.


 

En el LXIV Campionat d’Espanya U20 estaven inscrits Arturo Climent (martell), Alejandro Martínez (200), Bernat Pérez (100) i Maria Evangelista, també en els 200. Climent, júnior de segon any, debutava en un nacional; Martínez és ja un atleta experimentat en este tipus d’esdeveniments; i Bernat Pérez, de Tavernes de la Valldigna, també ha estat diverses vegades finalista en nacionals, igual que Evangelista, des de la categoria cadet.

 
El director tècnic del club, David Melo, va mostrar la seua satisfacció perquè el CA Safor haja pogut col·locar a set atletes en els màxims esdeveniments nacionals. Estos últims, sumats als 6 cadets i dos absolutes (Mar Morant i Pilar Vázquez), faran un total de 15 atletes.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari