Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 5 de juny de 2018

Ciutadans aspira a alcaldies a Tavernes i Oliva i repetir a Barx


El partit d'Albert Rivera desembarca a la Safor. L'agrupació compta amb noves formacions a Oliva o Tavernes, que encapçalen Germán Salazar i Carlos Gimeno, respectivament. A Gandia, Ciutadans compta amb un regidor, Ciro Palmer, ia més, a Barx ostenta l'alcaldia.

També hi ha agrupacions a La Font i altres en potència en diverses localitats. El secretari d'Organització Provincial, Juan Córdoba, i l'adjunta a la secretaria, Amparo Gil, en van estar en un dinar a Oliva amb un centenar de militants per coordinar els equips de treball i encoratjar a les noves agrupacions a reivindicar les necessitats dels seus veïns per provocar canvis en els ajuntaments. «Estem creixent en tota la província, però ho farem de manera ordenada. Volem que els militants estiguen convençuts de les nostres propostes », va assenyalar Còrdova.

Salazar va recordar l'aposta de Ciutadans per estar present, ara sí, a la ciutat «sense mentides, ni confusions ... l'autèntic». Gimeno va explicar la il·lusió que hi ha als carrers de la capital vallera per un possible canvi amb l'arribada del partit d'Albert Rivera, després de 4 majories populars i 2 de Compromís.

Font: las provincias

2 comentaris:

  1. Aviado esta Tavernes si Gimeno ganara las elecciones

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vinga va, no disimules que el PP i CiudadANOS son la mateixa merda fascista i corrupta.

      Elimina

Escriu el teu comentari