Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 22 de juny de 2018

El pavelló de Tavernes portarà el nom de Carles Pellicer

Hem vist a la premsa que el pavelló poliesportiu de Tavernes de la Valldigna passarà a cridar-se a partir d'ara "Carles Pellicer". La proposta va sorgir del Club de Bàsquet de Tavernes, entitat a la qual aquest conegut veí, mort el 2014, va estar lligat des de ben jove tant a nivell esportiu com administratiu.

Carlos Pellicer Vercher, que ja va ser guardonat a la Festa de l'Esport del 2013, va començar la seva trajectòria com a jugador de la Salle de Paterna en la temporada 63-64, on va estar fins a la 69-70. Va jugar en tercera i segona divisió més d'una dècada, va ser nomenat millor jugador de València en el 71. Al club de Bàsquet Tavernes milito 25 anys ejerciciendo de jugador, entrendor, coordinador i president en diferents etapes.

Carlos Pellicer, metge de professió, va morir el maig del 2014 afectat per ELA. Precisament ahir era el dia mundial d'aquesta malaltia. Estava casat i tenia quatre filles. Era una persona molt estimada al municipi per la seva implicació tant en l'esport com en moviments socials i polítics.

Font: levante - emv

1 comentari:

Escriu el teu comentari