Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 26 de juny de 2018

Nit de San Joan mig a fosquesLes presses no són bones però sembla que per a Compromís és l'única manera de funcionar. La nit de Sant Joan rebérem així a la gent que va vindre a la Platja de Tavernes. Amb sols una part dels fanals en llum, els altres off. Compromís mai arriba a temps. No els va donar temps a arreglar-les totes. Clar, no són de cuidar i mantenir, són més d'anar 'a salto de mata', segons isquen crítiques a les xarxes socials. I, després, clar, no arriben a temps mai! 'Per aixó paguem tants impostos? per este servei pèssim?',  dèien els veïns de la platja.

1 comentari:

  1. VIVA EL TURISMO, si el Jota punto Llacer tuviera idea de lo que es turismo esto no ocurriría, hace días que estaría todo preparado para este evento.
    A este Jota punto Llacer le ocurre lo mismo que si a un recién nacido le das una cacerola de arroz al horno, se va a perder toda, pues lo mismo ocurre con todo lo que este lleva entre manos, nada funciona, pero ir por el pueblo o en donde puede hacerse una foto con aires de grandeza, eso es lo de el.
    Si la chaqueta le viene grande para los asuntos que quiere llevar que vaya al modisto y se la encoja,pues Tavernes cada día mas abandonada esta.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari