Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 8 de juny de 2018

Reciclem?

Contenidors amagats al Polígon del Pla.
Diverses son les campanyes que s’estan realitzant per potenciar el reciclatge a les nostres llars. Fa unes setmanes mateixa ens hem assabentat que la Unió Europea ha proposa prohibir els coberts i bastonets de plàstic.

Per la seua part, grans supermercats com Mercadona han començat a provar les bosses de paper, que resulten menys contaminants. 

A Alemanya, paguen al consumidor quan recicla, en canvi, a la nostra terra, som els ciutadans els que hem de pagar per reciclar. És a dir, contribuïm amb els nostres impostos a cuidar el medi ambient.

Mentre esperem que s’instal·len les mateixes màquines que altres països ja estan utilitzant, en les quals a canvi del plàstic o vidre depositat et donen diners, els ciutadans tenim la obligació moral de reciclar amb la fi de cuidar el medi ambient.

Els ciutadans sols demanem una cosa, ja que paguem per reciclar, faciliteu la tasca de reciclatge.
Jordi Juan, mentre demana la prohibició de fumar a les platges per evitar la contaminació que ocasiona les puntes de cigarret, des atén el seu poble. 

Ací mateix, a Tavernes, hi ha gran quantitat de  vivendes en els carrers de les quals no hi ha a prop els contenidors de reciclatge. Cap dels tres, ni groc per al plàstic, ni verd per al cristall, ni blau per al paper i cartró, o tan sols, un d’ells. No obstant, no poden al·legar que és per falta de de contenidors, ja que per una banda, l’acció de reciclar és un bé social que cobrim amb els nostres impostos, així que si no hi han prou contenidors, cal comprar-ne més. Però el cert és que sí que hi han, però estan mal repartits, o simplement, fora d’ús.

Què opineu que al polígon del Plà estiguen abandonats diversos contenidors de reciclatge? Així és com s’incentiva el reciclatge? O preferixen que no reciclem per poder pujar els nostres impostos?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari