Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 11 de juny de 2018

Un carrer per anar acatxats i baixets


Així està este tram del carrer Major de Tavernes. Un carrer que hauria d'estar ben cuidat, amb voreres en perfecte estat i amb arbres podats.
Doncs no!! És totalment al contrari. Les voreres estan fetes pols, el carrer amb clots i els arbres del jardí sense podar.
Fa tant de temps que no poden els arbres que cal baixar de la vorera per passar o acaxar-se per que les rames casi toquen terra per culpa dels de Compromís que tenen el centre de Tavernes abandonat.
Prefereixen gastar un dineral en Sequers trencant una vorera que estava bé i construint una super vorera per la qual ningú passa i que ningú havia demanat que arreglar el carrer Major que està abandonat i no es pot passar per ell perquè les branques dels arbres ho impedeixen i corres el risc de pegar-te al cap amb una rama i fer-te mal.

1 comentari:

  1. Por aquí se ve que el Jota punto Llacer no pasa, necesitaría ir por el medio de la calle.
    Lo que si es lamentable es que Perfecto Benavent cuando sale de casa que no percate el abandono que que tiene enfrente de donde vive, ni podan arboles ni cortan yerba y mucho menos restablecen las plantas muertas.
    Así esta toda Tavernes abandono por donde vas, y los de Compromis sin ver las quejas de los vecinos.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari