Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 4 de juliol de 2018

Amb Compromís paguem molta més contribució


Ja han passat 7 anys des que Jordi Juan, de Compromís, va arribar a l'alcaldia i hi ha un fet clar: Amb Jordi Juan paguem molta més contribució que amb el Partit Popular.

Portem 7 anys suportant impostos abusius que van arribar a una recaptació rècord històrica el 2013 amb 7,2 milions d'euros (una pujada del 25% en sols 2 anys).

Quan el PP va deixar l'alcaldia es recaptaven 5,7 milions d'euros de contribució (IBI) i enguany Compromís ha recaptat 6,6 milions d'euros de contribució (IBI).

Una pujada brutal i injustificada si tenim en compte que l'any passat es van recaptar 6,9 milions d'euros i van sobrar 2,1 milions d'euros. Compromís ens va cobrar un 30% més del que necessitava. I ara a un any d'eleccions i després de contínues pujades abusives anuncien una miserable baixada del 3% per a l'any que ve.

És just que el govern de Compromís ens cobre un 30% més del que necessita?

Qui és l'il·luminat que fa els comptes?

Estem pagant un 30% més del que cal i Compromís diu que gestiona bé?

Per què ens cobra Compromís estos brutals impostos si després no fa res i només gasta en super voreres com la de Sequers i el poble i la platja estan bruts i abandonats?

Compromís ha pujat brutalment la contribució i ara anuncia que la baixa un "poquito", com la cançó de l'estiu passat, per motius electoralistes però l'única veritat és que amb Compromís es paga moltíssim més que amb el PP i ho justifiquem amb números reals del recaudat en els últims anys.

Recordem que Jordi Juan no paga cap contribució a Tavernes perque ell viu i té la vivenda a València.

1 comentari:

  1. Jordi Juan y sus colegas amiguetes han sido la ruina de Tavernes.
    Por donde te gires ves mierda a montones, arboles sin poda y malas hierbas por todas las aceras.
    Que se de una vuelta el Jordi Juan sin ir mas lejos por el paseo de País Valencia y verá como una cabra se puede saciar de comer hierba, por no haber higiene a la hora de barrer dicho paseo.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari