Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 17 de juliol de 2018

Cecilia Arnau, finalista en el Nacional a l'Excelència Musical

Cecilia Arnau Torán
La jove intèrpret de Tavernes de la Valldigna, Cecilia Arnau Toran, ha estat seleccionada com una de les quatre finalistes del I Premi Nacional Lexus a l'Excel·lència Musical.

La violinista de només 8 anys, que estudia al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, ha estat una de les quatre triades per ser a la final d'este primer concurs en què han participat escoles de música i conservatoris de deu ciutats espanyoles.

El proper mes de setembre es coneixeran els dos guanyadors d'este premi nacional. Un el triarà el públic i l'altre candidat, un grup d'experts. Els vencedors tocaran baix la batuta de la prestigiosa directora Inma Shara i rebran una màster class amb ella. A més hi haurà una dotació econòmica de 3.000 euros per als conservatoris dels músics elegits.

Cecilia procedeix d'una família de grans músics. El seu avi, Eduardo Arnau Moreno, recentment mort, va dirigir la banda i l'orquestra de la SIUM de Tavernes durant més de 40 anys i va rebre la distinció de Fill Predilecte pel seu paper en la divulgació musical a La Vall.

La saga va continuar amb el seu pare, Eduardo Arnau Grau, que és musicòleg i violinista de gran prestigi, i ara és la menuda de la família qui se situa entre les millors d'Espanya.

Malgrat els seus 8 anys, Cecilia ja ha guanyat el Concurs Provincial de Joves Músics de Canet d'en Berenguer i ha rebut una beca per a la Yehudi Menuhin School, que va haver de posposar per la seua curta edat.

De moment, la seua trajectòria avala que arribarà lluny, perquè malgrat la seua curta edat està posant el llistó molt alt.


FONT: Las Provincias

1 comentari:

  1. Enhorabuena, su abuelo donde esté estará lleno de satisfacción

    ResponElimina

Escriu el teu comentari