Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 3 de juliol de 2018

Convocada una vaga indefinida d'ambulàncies a partir de hui 3 de juliol que afectarà a Tavernes

El sindicat UGT i CCOO han convocat una vaga d’ambulàncies en tota la Comunitat Valenciana a partir de hui 3 de juliol a les 7 h. La vaga també afectarà la comarca de la Safor i a Tavernes, encara que hi hauran serveis mínims.

Segons ha explicat el responsable autonòmic de Transports Sanitaris, Javier Molina, la vaga està convocada per què després d’un any de negociacions “la patronal autonòmica ha incomplert l'acord, aconseguit al juny de l'any passat, incloses les condicions i estructura retributiva, tant salarial com no salarial”.

Consideren des del sindicat que aquesta situació ve donada per la baixa temerària de la UTE adjudicatària de la licitació amb la Conselleria, que es situaria en el 12%, davant el límit legal del 10%, per la qual cosa suposa, segons Molina “un intrusisme professional obligatori als Tècnics d’Emergències Sanitàries a realitzar el trasllat de malalts intrahospitalaris, que és competència del personal zelador, i incomplint així l’Ordre del estatut de personal”.

A més de la baixa temerària la Federació de Serveis Públics d’UGT destaca que s’incomplix l’aplicació d’un conveni per a tots i que no s'entreveu cap solució per part de la patronal per solucionar-ho.

Font: TeleSafor i El Mundo CV. Foto: Levante-EMV

1 comentari:

  1. La vaga d'ambulàncies deuria d ser indefinida fins aconseguir les millores q demanen els técnics sanitaris. És molt injust treballar en les condicions q tenen. Si els serveis mínims també feren faga i els malalts és tingueren q translladar amb cotxe, açó s'acabaria. (Els accidents sí q entrarien en els serveis mínims, la resta d serveis, no)

    ResponElimina

Escriu el teu comentari