Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 16 de juliol de 2018

El govern de Compromís no neteja la platja

Publicarem la setmana passada unes fotos de basura acumulades a la platja. Concretament en el Cami Marenys a la zona de la Goleta.
Ha passat una setmana i la brutícia ha anat a més. Si una zona està neta ningú l'embruta però si està bruta cada vegada s'embruta més. I Compromís és incapaç de mantenir neta la via pública però sí que sap pujar-nos la taxa del fem.

Ja vam dir que la culpa és de qui embruta però l'Ajuntament té l'obligació de netejar i multar els incívics (per no dir bruts) que no tenen escrúpols a embrutar la via pública.


Ha passat una setmana i la cosa va a més, més branques, més escombraries, més rates, més panderoles davant la passivitat i incompetència del govern de Compromís dirigit per l'alcalde Jordi Juan que desconeix la realitat de Tavernes perquè el viu a València.

Nosaltres continuarem publicant les fotos que demostren la desídia de Compromís.

1 comentari:

  1. Estos de Compromis lo único que saben hacer, es pegarse la vida del gran capitán, llenarse los bolsillos, porque con lo que trabajan y se preocupan no .merecen cobrar mas de 20 € diarios.
    Van todos vestidos de Marca, cosa que años atrás iban con ropa de mercadillo, y su propósito entre cejas limpiar los bolsillos de los vecinos de Tavernes, y llenar el pueblo de fibra, que Ahora es la ocasión.
    Veveremos mas adelante que se le ocurre de nuevo a Chofre.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari