Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 11 de juliol de 2018

El sindicat SPPLB guanya una nova sentència a l'Ajuntament de Tavernes de la ValldignaEl sindicat SPPLB de Tavernes torna a guanyar una altra sentència judicial a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. Aquesta vegada es tracta d'un altre expedient disciplinari instruït de forma irregular en què el jutge ha donat la raó al policia afectat condemnant en costes a l'Ajuntament.

Els fets es remuntem al 15 de juliol de 2016, en els quals el secretari de l'expedient disciplinari, Inspector de policia local de l'Ajuntament, era el mateix que havia denunciat els fets motius de l'expedient, que consistien en no haver informat d'una falta de respecte que deia haver patit per un tercer.

La defensa del funcionari afectat, en vore que el mateix denunciant dels fets i afectat es trobava com a secretari de l'expedient, va procedir a recusar-lo i sol·licitar la seua abstenció, ja que no es pot ser jutge i part en un expedient disciplinari. L'Inspector no es va abstenir ni l'Ajuntament el va apartar de l'expedient, sent ara el Jutjat del Contenciós Administratiu nº 8 de València, qui estimant la demanda del Policia expedientat, ha declarat la nul·litat de tot el procediment concloent que l'Inspector tenia interés directe en el procés, sent il·legal el seu nomenament i la seua falta d'abstenció, anul·lant tot l'expedient disciplinari i condemnant en costes a l'Ajuntament.


Aquest expedient disciplinari és ja el tercer que l'Ajuntament ha perdut en l'any 2018 i en tots ells se sentencia pels jutges el vici produït per este mateix Inspector en la tramitació de tots ells, amb el seu nomenament irregular com a secretari o vulnerant el dret de defensa dels policies quan ha intervingut com a instructor. Tot això amb la connivència de l'Ajuntament, que tot i coneixent les irregularitats advertides des del primer moment per la defensa dels policies expedientats, res va fer més que ratificar la seua actuació, obligant als policies a acudir al jutjat per fer valer els seus drets, confirmant-se en tres sentències la irregular actuació de l'Ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari