Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 17 de juliol de 2018

Els radicals d'ARRAN tornen a embrutar el pobleEls radicals d'ARRAN tornen a embrutar el poble


L'organització juvenil d'esquerres independentista torna a actuar al nostre poble.


En esta ocasió amb pintades per tot arreu.

A través de les seues xarxes socials reivindiquen estos actes vandàlics diguent que "fem que les parets parlen i reflexen els nostres interessos".

                                                  

Curiós que vulguen fer parlar les parets dels altres, però segur que les seues parets no fan que parlen. Es dediquen a embrutar parets privades dels altres, amb el perjudici del cost que provoca als propietaris.

7 comentaris:

 1. Esta molt bé que es denuncie. Plas, plas, plas (aplaudiments).
  Els autors son anonims però altres desde fa molts anys "Borone" actuen sabem qui es i a qui respon per Borone (Borja One) i mai heu obert la boca i embruten més. Per que aci calleu i no denuncieu?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tant uns com altres són actes vandàlics, però aquests damunt presumeixen en xarxes socials del que fan. I mira per on, jo no sabia d'on venia "Borone". Ha eixit ell en les xarxes socials dient que ha sigut ell?

   Elimina
 2. Tendremos contento de estos acontecimientos al Jordi Juan, van apareciendo sus partidarios.
  Los llevara también al Pegoli a comer gambas y hacerse una foto con ellos ?

  ResponElimina
 3. Que los de Arran son partidarios del alcalde? JAjajaja me parto.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Et penses que ens xuplem el ditet? Jajajajajaja me parto. Ja veus en l'àmbit nacional amb qui són capaços de pactar els seus pares.

   Elimina
  2. Radicals?���� Que no vos agrade el que posa ho puc entendre però desacreditar algú pel contingut polític és molt feo i diu molt de la merda de diari que tenim. Si mireu les fotos la majoria de pintades són fetes a murs de solars. Radicals són els feixistes que agredeixen impunement per la comarca i el país!

   Elimina
 4. No te partas tanto, ya que si a el alcalde le hubieran mentalizado que Jesucristo nació en cataluña, lo verías con la biblia en la mano, todo lo catalan es agradable a Jordi Juan.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari