Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 5 de juliol de 2018

La forta olor que desprèn el llac de la Goleta provoca les queixes dels veïns

L'arribada de juliol ha comportat diverses crítiques dels veïns per l'estat del llac de la Goleta de la platja de Tavernes. L'estany desprèn una forta pudor que resulta molesta per als residents i comerços de la zona. Ximo, propietari d'un negoci a la costa ha mostrat el seu malestar davant esta situació: «És una vergonya que amb l'estiu iniciat haguem de patir esta forta olor. És molt desagradable i molts dels meus clients ja m'han mostrat el seu malestar », va apuntar. Per la seua banda, Pepa, veïna de la zona, ha lamentat el resultat de les inversions realitzades ja que «s'han gastat molts diners i no ha servit per a res. L'olor és insoportable ». Un altre veí, Josep, va assenyalar que esperava una solució: «Confie que es done una ixida a estes molèsties i es solucionen. No és de rebut aguantar esta pudor ».

Des de l'executiu local s'ha demanat paciència. Fonts pròximes al govern han indicat que el llac «està en procés d'estabilització». Mantenen que la recirculació de les aigües de l'estany està en marxa i que en haver-se tret el tarquim del fons, ara s'ha d'estabilitzar. Pel que fa a la capa de fang i brutícia que flota a la vora del llac, des del govern afirmen que «la brigada municipal retira periòdicament estes restes que ofereixen una mala imatge de l'estany».

En els últims anys, des del Consistori s'han realitzat importants inversions per naturalitzar les aigües d'este llac. S'esperava que estigués en bon estat este estiu, però la forta olor que desprèn no ha fet més que enervar als veïns.

A l'abril es va drenar el fons del llac amb una inversió de 70.000 euros. Es va retirar el fang acumulat i el nivell freàtic va descendir prop de mig metre després de la retirada del tarquim. Malgrat els esforços, els fruits no han estat els desitjats. Una capa negrosa cobreix part de la riba del llac, oferint un mal aspecte. Malgrat que les aigües estan més cristal·lines ara que fa uns anys, la forta olor molesta als residents.

4 comentaris:

 1. Estos de Compromis son naturalistas, por eso no limpian, y todo les parece formidable. Sacan el dinero al pueblo y lo malgastan quitando sitios donde aparcar, y si el lago huele mal que vayan a una perfumería.

  ResponElimina
 2. Hace falta poner carteles que digan :
  Esta usted en Tavernes el paraíso de los impuestos mas altos de la comarca, el abandonó de todo lo que corresponde al bien estar de los vecinos, hacemos aceras como campos de fútbol de anchas,y todo cuanto ustedes no puedan imaginar, por eso engañamos tan bien al pueblo y salimos los de Compromis, si encuentran algo bien hecho, notifiquenoslo que haremos un empastre u otro para rectificarlo, por eso nos hemos comprometido en hacer un Tavernes tercermundista

  ResponElimina
  Respostes
  1. Se t'ha oblidat mensionar: i tot això per a obtindre un superavit i no un deficit com els partits anteriors, on van crear mes llocs de treball que els compromis han llevat, van obrir un centre per als jovens on els de compromis l'han llevat, on van obrir una pisina que els de compromis tenen tancada per crea gastos, on mantenien el poble net que els de compromis seu pasen pel forro, on els anteriors son uns lladres pero els compromis pasem gastos de viatge a l'ajuntament, on els anteriors tenien guardaespaldes pero els de compromis no miren els gastos del chofer i el coche particular ....

   Elimina
 3. Tu eres mas del Bloc que Mónica Oltra y Baldovi juntos, mira como estaba Tavernes antes y como esta ahora.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari