Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 2 de juliol de 2018

Operació Anticorrupció l’Alqueria: Pau Pérez, l’organitzador de les xerrades d’economia de Compromís a Tavernes en el punt de mira

Pau Pérez (camisa groga) junt un del ponents del cercle d'Economia, l'alcalde Jordi Juan i el regidor Josep Llàcer.
El passat dimecres 27 de juny fou detingut l’actual president de la Diputació de València, en aquell moment, Jorge Rodríguez, per corrupció en l’anomenada Operació Alqueria, junt amb altres 5 persones.

Rodríguez era a més de president provincial, alcalde d’Ontinyent i portaveu del PSPV.

Una altra de les detingudes en l’operació fou Agustina Brines, l' ex alcaldessa de Compromís a l’Ajuntament de Simat de la Valldigna i que era una de les gerents de l’empresa Divalterra en el moment de la seua detenció.

L’operació investiga les irregularitats en la contractació de personal d’alta direcció en Divalterra i la Diputació de València en 2015.

Un dels noms que ha aparegut és el de Pau Pérez, conegut a Tavernes per ser l’organitzador de les xarrades del cicle d’economia que s’impartiren al poble, i per les quals, va cobrar vora els 9.000 € en 2015 i 4.000 € en 2017.


Segons informa ell mateix a la xarxa de professionals Linkedin des d’octubre de 2015 fins abril de 2017 fou el Director del Patronat de Turisme de València. (https://es.linkedin.com/in/pau-p%C3%A9rez-ledo-b5336471)


Pérez fou regidor de Compromis de Turisme a Oliva durant 8 anys, càrrec que va deixar després de les eleccions de 2011, de les quals ja no va formar part com a candidat.

2 comentaris:

  1. Pues si que enseñaba bien este la economía, a cogerlo que es vuestro.

    ResponElimina
  2. Vaya bien que se maquilló el Jota punto Llacer, para esta foto, si no dicen su nombre no se le conoce, ahora como es ejecutivo de una multinacional de despilfarro como es el Ayuntamiento de Tavernes, todo le para bien.
    Pero recordandole que el mono aunque se vista de seda, mono se queda.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari