Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 27 de juliol de 2018

Què opineu de la fira de Sant Jaume?

Ja heu visitat la XX Fira de Sant Jaume a la platja de Tavernes? Vos ho recomanem! A la fira podem trobar diverses casetes que són molt interessants... Però quin és el problema que vegem? Que s'ha perdut l'essència d'aquesta fira: la de mostrar la gran qualitat de productes del camp i d'artesania que tenim a la Valldigna. I el pitjor de tot: CAP paradeta és d'un negoci de tavernes. Podem trobar embotit, xocolates, forns, formatges, ulleres de sol, arracades... PERÒ CAP DE TAVERNES! Serà que no tenim bones carnisseries, comerços i artesans a la Valldigna. De Tavernes sols estan presents algunes associacions locals sense ànim de lucre que any rere any treballen per recaptar diners per qui més ho necessita. No és una llàstima?2 comentaris:

  1. No los hay porque los comerciantes locales no han querido estar, no les ha interesado, siquiera fueron a la reunión cuando les convocó. Los de la playa tienen demasiado trabajo y AVA o Cruz Roja alegaron falta de medios humanos, lo mismo Acude.
    La feria un éxito de afluencia y ventas tanto p para los comerciantes como caritas con sus libros, los del cáncer con sus melones o club pilota informando sobre nuestro juego tradicional además de sus exhibiciones, lo mismo los del patinaje y ya no te digo los del centro ocupacional.

    ResponElimina
  2. Bon dia..jo he vist este any molt luidora,bonica i molt entretenguda,igual xiquets que majors hem gaudit molt

    ResponElimina

Escriu el teu comentari