Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 25 de juliol de 2018

XXIV fira de Sant Jaume
L’avinguda la Marina de la platja de Tavernes serà l’escenari principal de l’esdeveniment, on es podrà degustar i comprar productes típics valencians, apreciar l’artesania local i gaudir i viure la cultura i la festa valenciana. La fira comptarà, entre d’altres, amb una mostra, degustació i venda de productes valencians, així com foodtrucks (caravanes de tapes). Entre els atractius gastronòmics destaca les cocques de dacsa, típiques de la comarca de la Safor. També comptarà amb espais d’oci per als xiquets i xiquetes amb tallers didàctics i castells inflables. A més, els assistents podran gaudir d’un tren turístic que realitzarà diferents parades a tres zones de la platja durant totes les vesprades de la XXIV Fira de Sant Jaume amb l’objectiu de donar més impacte i més atractiu turístic a l’esdeveniment, i apropar els visitants de la platja a la fira.

Entre altres iniciatives, hi ha previstes diverses exhibicions de pilota valenciana i patinatge artístic a càrrec dels dos clubs esportius del municipi, passacarrers amb la batucada Valltukà, desfilada de moros i cristians i diferents actuacions musicals entre les que destaquen els grups Money Makers Trio i Perkmetall Sextet. El castell de focs artificials tancarà esta edició el diumenge 29 de juliol a l’entrada del recinte firal.

La inauguració tindrà lloc hui dimecres 25 a les 19:00 hores en la zona firal de l’Avinguda de La Marina. Amb el tall de cinta, les autoritats visitaran les casetes que hi participen, acompanyades de la música de la dolçaina i el tabalet. Amb el tret d’eixida, es donarà pas a 5 dies d’activitats centrades en la cultura, la gastronomia, i el teixit associatiu local.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari