Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 27 d’agost de 2018

Compromís gastarà 5.000 euros per comprar 6 pals de bandera

El govern de Compromís ha anunciat que gastarà 5.000 euros a comprar 6 pals per lluir les banderes blaves i de la Q de qualitat.
Aquesta és una de les inversions que farà l'Ajuntament amb ja ajuda de 351.554,96 euros que ha rebut de la Diputació de València.
Amb estos fons el consistori també preveu reurbanitzar la rotonda de l’encreuament del carrer Marjaletes amb el passeig Colón, amb la rehabilitació d’alguns elements i adequar-la com a lloc d’esbarjo. Es destinaran 120.000 euros a esta actuació.
A més, l’Ajuntament assignarà 152.000 euros a habilitar instal·lacions esportives per a la pràctica d’atletisme en el camp d’esports municipal del Vergeret. En concret, s’habilitarà una zona d’entrenament per a eixides de velocitat, zona per a la pràctica de salt d’alçada, perxa i longitud, i una zona per al llançament de pes, javelina i disc, a més del subministrament dels materials per a estes disciplines.
També s’adequarà l’accés a la zona d’aparcament de l’entrada de la platja quant a drenatge de l’aigua i a la pavimentació dels terrenys. També s’adequaran els terrenys dels solars del carrer Divina Aurora i Papa Joan XXIII per a habilitar-los com a zones dotacionals en un futur.
Finalment, s’adquirira una plataforma per al transport de vehicles pesants, una màquina de pintura viària i dos vehicles utilitaris per a les brigades municipals.
No podem donar més detalls perque Compromís no ha publicat en la nota de la web els diners que gastarà en totes les inversions. Tornem a denunciar la falta de transparencia de Compromís. Volem saber en que es gasta els diners l'ajuntament.

1 comentari:

Escriu el teu comentari