Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 16 d’agost de 2018

Compromís tanca la porta a la participació dels regidors en el ple

Votació al favor del punt per part de Compromís y EU.
Compromís i EUPV-Acord Ciutadà aprovaren en el passat plenari dotar de més competències a l’alcaldia i llevar-li-les al plenari.

María Ciscar, regidora del Partit Popular, va comentar que “una vegada més demostren la seua manera de governar. Sense participació, manca de transparència de cara a tota la corporació”.

Les noves atribucions permetran a l’alcalde Jordi Juan negociar les operacions de crèdit en el seu despatx i només caldrà que done compte en el plenari. Fins ara, era competència del ple aprovar aquestes modificacions.

Per altra part, el portaveu del PSPV, Víctor Borràs, va dir que “s’aparta de la participació als ciutadans a través dels seus representants” i que “aquesta delegació el que fomenta és l'opacitat i la falta de transparència en un moment on més ho demanen els veïns i tots els ciutadans”.

Eduardo Bononad, portaveu d’EUPV-Acord Ciutadà, va dir que “és una incongruència que els partits que aprovaren modificar la llei de règim local, llevant-li competències al ple i donant-li-les a l’alcaldia, ara siguen els qui voten en contra”. Va recordar que el seu partit va ser l'únic que va votar en contra d’aquella modificació i que ell estava en contra també d’aquella modificació.

En canvi, a l’hora de votar, Eduardo Bononad, aquesta volta sí, va votar a favor de llevar-li competències al ple i recolzar a Compromís. Fins i tot, la regidora del PSPV li va puntualitzar el que acabava de votar. Deia que estava en contra, però el seu vot va ser a favor. Com diu el sr. Bononad, una incongruència. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari