Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 21 d’agost de 2018

El Mediterránea Festival ofereix descomptes per a la gent del poble


L’ajuntament va informar el passat divendres que el nou festival Mediterránea Festival fa descomptes d’un 10%, sobre el preu actual, per a la gent del poble que adquiresca l’entrada al Pub Magik.

Una bona iniciativa que naix d’aquest nou festival i que esperem que ho amplie a totes les fases de venda, i no només a la fase actual i última. Actualment l’abonament per als 3 díes té un preu de 46 €, amb la qual cosa, els veïns de Tavernes s’estalvien 4,6 €, quedant-se amb 41,4 €. Molt lluny del preu inicial de venda d’entrades.

Quins descomptes fan els altres festivals al poble?

Si donem una ullada als altres festivals que necessites adquirir una entrada, vegem que cadascun porta una línia distinta:
  • El Festivern realitza un descompte en taquilla però no de forma anticipada.
  •   L’Iboga Summer Festival no ha anunciat en cap any cap descompte per a la gent del poble. 
  • El Mediterránea Festival descompte en l’última fase de venda d’un 10%
  • Concerts de Festes del Poble: en Antonio Orozco es fan llançar 1.200 entrades a un preu més reduït que podien comprar qualsevol persona, però no específicament destinats a gent del poble. 
En definitiva, uns sí, uns no, altres a mitges. Que bé seria que tots oferiren un descompte en totes les fases de venda d’entrades per als veïns del poble, per què fer-se, es pot fer. Només cal mirar altres festivals més consolidats. S’ha de buscar la millor solució per fer-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari