Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 6 d’agost de 2018

Els populars de Tavernes presenten una moció per a conservar el transport sanitari


Els populars de Tavernes de la Valldigna han presentat una moció a l'Ajuntament que es debatrà dilluns que ve durant el Ple municipal pel transport sanitari urgent i contra les retallades del Consell en sanitat, per a "exigir un pla que solucione adequadament esta nova situació". Des d'este 1 d'agost els centres de salut valencians s'han quedat sense ambulàncies per a atendre les urgències a domicili i la prestació sanitària es comença a atendre "de manera improvisada, amb serveis de taxis per als professionals de la sanitat; fins i tot s'han donat casos que han hagut de cridar la policia per a poder oferir el servei, una conseqüència que afecta d'una manera desastrosa la qualitat del servei, tant per a qui la necessita com per a qui l'atén, més ara durant el mes d'agost que ciutats com Tavernes augmenten la població pel turisme", comenta la portaveu dels populars de Tavernes, Eva Palomares.

"Els populars de Tavernes hem presentat esta moció perquè estem en contra d'este atac directe als serveis més bàsics de la ciutadania i a les condicions professionals en què els sanitaris hauran d'atendre els valencians", comenta Palomares. "Una altra causa que ens preocupa és l'augment considerable d'absència dels professionals en el punt d'atenció continuada que no permet optimitzar els recursos humans del centre, i això produirà demores considerables en els temps d'espera, produirà col·lapses en l'atenció sanitària i reduirà el temps dedicats a la atenció als pacients", explica la moció dels populars.

"No s'ha tingut en compte a l'hora de retallar el contracte que cal assistir d'una manera ràpida i eficient els pacients", explica la portaveu popular. Amb la moció que han presentat els populars, es pretén evitar "les retallades en sanitat i l'atenció que presten els centres de salut, especialment entre les 15 hores i les 8 del dia següent ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari