Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 9 d’agost de 2018

Eres dels 1.200 que han trobat feina en el Iboga ??


Busquem a les més de 1.200 persones que han trobat feina en el Iboga. Si tu ets el teu d'ells o d'elles et donem l'enhorabona.
Ens han deixat bocabadats les declaracions del Regidor de Festivals (vaja nom que han triat) de Compromís J. LLacer que afirma que "el IBOGA ha generat més de 1.200 llocs de treball, 250 dels quals són directes per l'organització del festival" i que l'impacte econòmic del IBOGA es de vora 1,5 milions d’euros a Tavernes!
Altra mentira de Compromís com la baixada de la contribució, el cost zero del reten de la Policia, la enquesta de festes o les super voreres de Sequers.
D’on treu el govern de Compromís del senyor J. Juan aquestes dades. Altre acudit de Compromís que se les inventa volant.
Anem a vore. Tavernes tenia 1.368 parats al juny. Ara va i el Iboga genera més de 1.200 llocs de treball i a Tavernes contínua havent-hi molts aturats. Aixó és imposible senyors del govern de Compormís.
Sabem que a Compromís li agrada manipular, sabem que Compromís ens diu mentides però ara s'ha passat tres pobles. A qui volen enganyar? Això no se'ls creuen ni els seus companys de Compromís.
¿I l'impacte d'1.5 milions d'euros? On han anat a parar aquests milers d'euros? Sigam serios per favor. D'on ixen estos números tan escandalosos?  Quins llocs de treball s'han generat? I de paso diguen que ens ha costat el Iboga.
Quants jornals d'empleats de l'Ajuntament i quants recursos municipals s'han dedicat a muntar el negoci privat de l'Iboga?
Que ens ha costat adequar a els terrenys on s'ha instal·lat la zona d'acampada? Que ens ha costat ampliar les zones d'estacionament a la platja per a acollir l'arribada de visitants del IBOGA?
Senyors de Compromis.  Deixen el món de Yupi en què viuen i diguen que ens costa el Iboga, a on ha anat a parar el milió i mig d'euros i on s'han creat els 1.200 llocs de treball.

2 comentaris:

  1. El Medusa diu que crea 1.000 llocs de treball directes i 1.000 indirectes amb 300.000 asistents i el regidor festivalero diu que ací es creen mes de 1.200?
    Ja hi ha prou de dir mentires

    ResponElimina
  2. Han acabat en tot l’atur en un moment jajajaja.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari