Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 29 d’agost de 2018

L'IES La Valldigna podrà reforçar la conversa en anglès amb auxiliars natius


L’Institut La Valldigna de la nostra localitat, junt a altres 5 centres de la safor, opten a contar, a partir del curs vinent, amb l’ajuda d’auxiliars nadius en les aules gràcies a un conveni de col·laboració entre la Conselleria i el Ministeri d’Educació.

Durant el curs, els auxiliars reforçaran al professor d'anglès de l'institut a través d'un programa que desenvoluparà el departament de l’institut i que es durà a terme de l'1 d'octubre al 31 de maig. A l'aula, l'auxiliar complementarà la lliçó amb exercicis de lectura, pronunciació o dictats.

La directora de l'IES La Valldigna, Pepa Cholvi, va assenyalar a Levante-EMV que “una vegada es va iniciar la convocatòria, ho comentàrem al claustre on estan els professors i, posteriorment, en el Consell Escolar, que compta amb el suport dels pares, i tots vam estar d'acord, per la qual cosa ho acceptàrem sense cap dubte”.

Cholvi va assenyalar que el departament d'anglès del centre “ja ha plantejat algunes activitats per als seus alumnes, però hem d'esperar fins a la primera setmana de setembre per veure si els auxiliars decideixen escollir aquest institut”. D'altra banda, va explicar que “els docents van acceptar des del primer moment aquest projecte, ja que tot el que siguen reforços per al centre i l'alumnat és bo”.

A més, la directora va recalcar que “aquest any hem implicat i format el professorat a través de cursos i seminaris, ja que abans el tema dels idiomes havia estat una poc més abandonat, però aquest any ho hem impulsat bastant”.


Per això, l'auxiliar ajudarà en les activitats d'anglès que es duguen a terme al centre i, d'aquesta manera, els joves podran veure com es treballa des de la dimensió europea, millorar el seu accent i aprendre des d'un altre punt de vista, segons han assenyalat des del departament d'anglès del centre. Els auxiliars que participen en aquest projecte provindran especialment d'Irlanda o el Regne Unit.

Font completa:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari