Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 8 d’agost de 2018

Que paguen la multa els de Compromís !!

Que paguen els regidors i les regidores de Compromís la multa de 500 euros per posar la bandera republicana al balcó de l'Ajuntament!!!
La multa, les costes i els honoraris d'advocat i procurador els han de pagar les butxaques dels de Compromís. Els veïns i les veïnes de Tavernes no hem de pagar amb els nostres impostos els capricis i les il·legalitats de Jordi Joan i el seu equip de Govern.
Fa uns anys vam pagar la multa que li van posar a l'Alcalde per conduir amb excés de velocitat quan venia d'Atapuerca i la denúncia del PP el va obligar a tornar els diners. Esperem que no tinguin la cara tan dura de fer-nos pagar la sanció a tots els veïns i veïnes de Tavernes.
I és que s'ha conegut la sentència del JUTJAT CONTENCIÓS ADMINISTRATIU Nº 10 DE VALÈNCIA condemna al govern de Compromís a pagar 500 euros perquè s'ha apropiat de la institució que dirigeix per a fins polítics aliens a aquesta, contraris al principi d'objectivitat, neutralitat i respecte al conjunt de ciutadans del municipi (i no només als seus votants
#QuePagueCompromís. Ells son els que han fet les coses en contra de la llei i no els  veïns i les veïnes de Tavernes.


3 comentaris:

  1. Que donen exemple i que paguen!!

    ResponElimina
  2. Els avisen i encara ho fan? L’any que ve altra volta.

    ResponElimina
  3. El problema no es la multa, el problema es que als de les banderes del pajarraco no es diuen res...

    ResponElimina

Escriu el teu comentari