Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 8 d’agost de 2018

Que paguen la multa els de Compromís !!

Que paguen els regidors i les regidores de Compromís la multa de 500 euros per posar la bandera republicana al balcó de l'Ajuntament!!!
La multa, les costes i els honoraris d'advocat i procurador els han de pagar les butxaques dels de Compromís. Els veïns i les veïnes de Tavernes no hem de pagar amb els nostres impostos els capricis i les il·legalitats de Jordi Joan i el seu equip de Govern.
Fa uns anys vam pagar la multa que li van posar a l'Alcalde per conduir amb excés de velocitat quan venia d'Atapuerca i la denúncia del PP el va obligar a tornar els diners. Esperem que no tinguin la cara tan dura de fer-nos pagar la sanció a tots els veïns i veïnes de Tavernes.
I és que s'ha conegut la sentència del JUTJAT CONTENCIÓS ADMINISTRATIU Nº 10 DE VALÈNCIA condemna al govern de Compromís a pagar 500 euros perquè s'ha apropiat de la institució que dirigeix per a fins polítics aliens a aquesta, contraris al principi d'objectivitat, neutralitat i respecte al conjunt de ciutadans del municipi (i no només als seus votants
#QuePagueCompromís. Ells son els que han fet les coses en contra de la llei i no els  veïns i les veïnes de Tavernes.


2 comentaris:

  1. Que donen exemple i que paguen!!

    ResponElimina
  2. Els avisen i encara ho fan? L’any que ve altra volta.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari