Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 17 d’agost de 2018

Qui ha de netejar les males herbes de les voreres?. T’ho aclarim Constantment vegem al nostre municipi una deixadesa total per part del govern de Compromís en els nostres carrers.

Mostra d’això, i no és la primera volta que ho denunciem, són les males herbes que creixen a les voreres, les quals no lleven fins que ho denunciem per ací o algú per les xarxes socials. Ja sabem que és la manera de treballar de Compromís. Arribar de matí a l’oficina, engegar l’ordinador i veure el panel d’incidències, és a dir els blogs i les xarxes socials, perquè ja sabem que la Línia Verda d’incidències, ni està, ni se l’espera.

I alguns es preguntaran ... Però de qui és responsabilitat eliminar les males herbes?. Que no vos enganyen, l’encarregat d’eliminar-les és la contracta de neteja viària i el responsable de comprovar que s’està executant correctament el servei és el govern de Compromís.

En el plec de prescripcions tècniques de la contracta, que finalitzarà d'ací a poc temps, ja deia clarament que la contracta era l’encarregada d’eliminar les males herbes.

Què diu en el plec nou? Doncs fins a 6 voltes diu en el document que la contracta és l’encarregada de llevar les herbes.

Especificacions del plec tècnic.

Com així i tot encara hi haurà gent que posarà en dubte aquest aclariment, només s’ha de mirar el plec de prescripcions, tan senzill i clar.

Compromís no es capaç ni de revisar que els encarregats de la contracta li mane als operaris que netegen això, perquè a la fi i la cap, aquests últims fan els que els mana.

Compromís ens té abandonats. Paguem més per menys.

3 comentaris:

 1. Y vigilar las papeleras, hay personas, que TODOS los días tiran las bolsas de basura, por no andar unos metros más.

  ResponElimina
 2. Hay que vigilar las papeleras, hay personas que TODOS los días tiran las bolsas de basura, por no andar unos metros más.

  ResponElimina
  Respostes
  1. I als propietaris de gosos, que pixen i caguen al carrer, i als que es boten stops, semafors en roig i lligen el quijote mentre coduixen. Als que aparquen mal... Als falleros per a que no pixen, embruten, molesten i sobretot que no provoquen cap incendi... Si es que hi ha molta gent a la que "vigilar" com vosté diu, pero poques ganes dels qui tenen la responsabilitat ,per ser la seua feina, pero en realitat sols saben cobrar nomines.

   Elimina

Escriu el teu comentari