Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 28 de setembre de 2018

Abrasits dels mosquits i l’ajuntament sense fumigar

"Estem farts de les picades de mosquits tigre" és un comentari habitual en qualsevol tertúlia ací a Tavernes.
“A què espera l'ajuntament per a fumigar? Per què no fa res l'alcalde?” Són altres dels comentaris habituals.


Hem vist a internet que alguns ajuntaments d'altres poblacions han fumigat per eliminar el mosquit tigre i ha donat bons resultats però ací res de res. Ací publiquen consells al web municipal i es queden tan tranquils. Els de Compromís es creuen que ja esta tot solucionat.
Amb Compromís tenim plaga de mosquits tigre i plagues d'escarabats i munts de rates pel carrer. Compromís no ha fet els deures. No ha fumigat quan tocava i la ciutat no està neta i per això estem com estem.
Els Facebooks del poble i demés reds socials estan que bullen amb el tema de les plagues i aquests són alguns dels comentaris que hem llegit:
  • No PUC eixir de casa sense "pulverizarme" de cap a peus de repelent, quan me s'oblida en fan uns fabons que pa' que.... estic fartaaaa
  • jo estic igual,, vas per ahí i dona agonia, i les xiquets igual i això que porte partxes al carro , pero es massa, cames fetes un mapa
  • No entenc per què no fumigen!! Això no es pot aguantar
  • En tots els pobles estan fumigant
  • Bon dia! Algú em pot dir el número de la línea verda de l'ajuntament? Perquè en la zona dels sequers que viu ma mare no es pot ni caminar per el carrer perquè t'acribillen els mosquits. Ma mare ja ha anat a l'ajuntament varies vegades i res de res no li han fet molt de cas i li han dit que toque a una linea verda. Antes era costum ruixar per al mosquit no sé per què ara no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari