Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 10 de setembre de 2018

El Partit Popular de Tavernes denuncia la falta de planificació i neteja del riu Vaca davant les previsions de fortes pluges

Així està el río Vaca al seu pas pero Tavernes.

El Centre de Coordinació d’Emergències ha establert preemergència nivell taronja a gran part del litoral valencià. A més advertix d’una situació d’inestabilitat general amb pluges i tempestes de nivell groc en gran part de la Comunitat Valenciana, amb possibilitat que, entre el dissabte dia 8 i el dilluns dia 10 de setembre, es produïsca un empitjorament d’esta situació meteorològica.


“Sabem que el mes de setembre és un mes carregat de pluges torrencials, i a Tavernes, lamentablement les hem patit de manera molt dramàtica. A pesar d’esta situació, el riu està totalment brut, no s’ha fet absolutament res. Ens trobem amb una màquina comprada en 50.000 € per a netejar-lo, però pel que veiem, no s’ha utilitzat”, denuncia la portaveu del Partit Popular de Tavernes, Eva Palomares.


Un any més, tard i mal. “La mala planificació dels recursos, per part del govern de Compromís, ha fet que arribe el període de pluges fortes i els veïns tinga'm un riu ple de brutícia amb el consegüent perill que això comporta davant les tempestes previstes per als pròxims dies”, explica Palomares.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari