Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 7 de setembre de 2018

El Sindicat de Caps de Policia denuncia la situació de Tavernes

L'alcalde Jordi Juan amb l'actual cap de la Policia Local, Miguel Chofre.

El portaveu del sindicat de Caps de la Policia va estar ahir a El Matí de Carmen Berzosa per denunciar la situació que està vivint un dels policies locals, anterior cap de policia i actual inspector.

No està sent esta la millor legislatura per al cos de policia de Tavernes de la Valldigna, que sembla que acumula denúncies i sentències i ara es presenta una nova denúncia, la que ha realitzat el sindicat de caps de policia a El Matí de Carmen Berzosa i que fa referència a la situació que està vivint l'anterior cap de policia i actual inspector.

La seua situació és de discriminació total i assetjament ja que viu circumstàncies totalment diferents de les dels altres dos inspectors i dels altres membres de la policia. No compta amb vehicle, no té accés a les dependències fora del seu torn de treball, l'han assignat el torn de nit de forma fixa i indefinida, no té material ni claus del seu lloc de treball i així un llarg etcètera.

Des del sindicat estan intentant evitar la via judicial, però no aconseguixen cap resposta per part de l'actual cap de policia ni tampoc del regidor de policia ni l'alcalde, per la qual cosa assegura que estan intentant esgotar totes les vies, però la situació és ja insostenible .
Escolta l'entrevista ACÍ
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari