Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 28 de setembre de 2018

Els Populars presenten una proposta amb AVA-Asaja perquè la Conselleria d'Agricultura mantinga a Tavernes l'extensió agrària pertanyent a l'OCAPA de Gandia

Els Populars de Tavernes, juntament amb AVA-Asaja, han presentat en el pròxim ple una proposta perquè la Conselleria d'Agricultura mantinga en funcionament a Tavernes l'extensió agrària que pertany a la Ocapa (Oficina Comarcal d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua) de Gandia.

Esta proposta pretén evitar que la Conselleria d'Agricultura elimine, com ja té previst, l'extensió de la Ocapa de Gandia, situada a Tavernes des de la seua fundació. "Els agricultors de la Valldigna patirien un greu perjudici si esta oficina desapareix, perquè ja no podrien gestionar amb comoditat les seues ajudes des de Tavernes i haurien de desplaçar-se a Gandia", comenta el regidor popular Mario Enguix.

Es tracta d'una oficina que està prestant a Tavernes un servei fonamental als agricultors de tota la Valldigna en la gestió de les seues ajudes. Amb la decisió d'eliminar de Tavernes esta extensió de la Ocapa, tant els agricultors de Tavernes com els de la resta de la Valldigna haurien de desplaçar-se a Gandia amb el consegüent perjudici. "Volem evitar que això passe presentat una proposta conjunta amb AVA-Asaja per al pròxim ple amb l'objectiu d'assegurar el seu manteniment a la ciutat", explica Enguix.

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari