Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 6 de setembre de 2018

En festes Compromís ens buida les butxaques

Ja ens han cobrat tota la contribució de l'any. Compromís ens ha tornat a buidar les butxaques per a les festes del poble.

Jordi Juan, de Compromís, ens ha tornat a cobrar la abusiva contribució que paguem per la nostra vivenda des que ell va arribar a la alcaldia.
  
Amb Jordi Juan paguem més impostos que mai. Paguem més contribució i paguem més impost de circulació. L'alcalde Jordi Juan, de Compromís, ja ens ha pujat la contribució un abusiu 20% des que va arribar a l'alcaldia en 2011.

Mostrem uns exemples de com ens afecta la butxaca la brutal pujada de contribució aprovada per Jordi Juan i per Compromís: 

Una família que pagava 300 euros de contribució amb el PP ha pagat aquest any uns 360 euros amb Jordi Juan i Compromís, una família que pagava 200 euros de contribució amb el PP ha pagat este any uns 240 euros amb Jordi Juan i Compromís o una família que pagava 500 euros de contribució amb el PP ha pagat aquest any uns 600 euros amb Jordi Juan i Compromís. Els Habitatges pagaran aquest any un excessiu 20% més de Contribució que quan el PP governava a Tavernes.

Molt de dir els de Compromís que han baixat l'IBI però amb Compromís paguem més impostos i tenim menys serveis i són de pitjor qualitat. El resultat de la gestió de Compromís és amb ells paguem més.

I ara ve el millor de tot. Resulta que l'alcalde no paga contribució ací a Tavernes com ho fem els veïns i les veïnes de Tavernes. L'alcalde Jordi Juan, de Compromís, paga la contribució a València que és on viu i on té la vivenda.

A l'alcalde no li importa que puge la contribució ací a Tavernes perquè ell no paga contribució ací a Tavernes. Jordi paga la contribució a València i la seua butxaca no pateix estes brutals pujades com nosaltres.

I mentre les nostres butxaques pateixen la brutal pujada d'impostos veiem bocabadats com Compromís malgasta els nostres impostos a les mega voreres del carrer la Barca i carrer Barranc o anuncia superàvits milionaris gracies la brutal contribució que paguem any rere des que ell va arribar a la alcaldia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari