Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 18 d’octubre de 2018

Algú va vore el 9 d'Octubre la hissada de la Senyera o va escoltar l'Himne regional?


Ningú ho va vore perquè el Govern de Compromís no ho va permetre. Per què el Govern de Compromís Tavernes no va acceptar la proposta dels populars per celebrar el 9 d'Octubre? Ací a Tavernes som valencians, no catalans. I la Senyera és la nostra bandera i l'himne regional és l'Himne de tots els valencians, que sona en cada acte pròpiament valencià. Però, ací en Tavernes, ni el 9 d'Octubre, el dia dels valencians, el Govern de Compromís no vol ni sentir parlar de la Senyera ni de l'Himne regional, com hem vist.


El dia de la República el Govern de Compromís ha penjat dos anys consecutius la bandera republicana al balcó de l'Ajuntament però no va voler que el 9 d'Octubre es celebrarà rendint homenatge a la nostra Senyera. I ens preguntem, Compromís Governa sols per als seus o per a tots els vallers? La simpatía amb el nacionalisme és més que evident (encara que ara s'esforcen en amagar-la  o disfresar-la, al temps que esborren els símbols pòpiament valencians).




El poble de Tavernes no va veure lluir cap dels dos símbols pròpiament valencians, però sí que hem vist quatribarrades, a membres del Govern de Compromís en actes purament nacionalistes i en formacions  (Bloc i País) que fan manifestacions a favor dels polítics presos 'Jordis'


La regidora de Compromís Noèlia Alberola i l'ex regidor del Bloc, Miquel del Pont, membres de la Formació Bloc i País.
Sols cal mirar els estatuts del Bloc per entendre la negativa a donar protagonisme a símbols valencians....





5 comentaris:

 1. Per cert, si voleu ofrenar glories a egspanya... pireu a madrit, llepaculs fascistes...

  ResponSuprimeix
 2. Quina educació que té vosté sr. anònim de les 11:48. Des de l'anonimat és molt fàcil insultar i no donar la cara. Per què no se'n va vosté a Catalunya?. Respecta i el respectaran. A vore si ja d'una vos assabenteu que estimem València i estimem Espanya, que és on estem, li pese a qui li pese. Vegeu fantasmes per tots els llocs.

  Ah per cert. Glòries va en accent, Espanya sense g i Madrid amb D. Si insulta, almenys escriga-ho bé.

  ResponSuprimeix
 3. Compre el de glòries però crec que la resta estan fets amb intenció. M'alegra saber que hi ha gent que escriu correctament des de la dreta. Isa Boñig li agrairia unes classes. Bona nit

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. què maleducats sou!! torneu a parvuls a vore si vos ensenyen educació... quin nivell!!què poc de respecte

   Suprimeix
 4. Qui no vulgui ser valencià que se'n vaja i ens deixen tranquils

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari