Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 12 d’octubre de 2018

Compromís provoca molèsties als usuaris del Camp d'Esports

Sempre igual…. Lo fàcil o fan difidif… i molest per a veïns i veïnes de Tavernes.
Compromís ha tingut tot l'estiu per arreglar la solera del Camp d'Esports però l'arregla ara quan ja han començat les lligues i els equips entrenen a tota hora tots els dies de la setmana.
Ens sembla bé que es facen aquestes obres però si poden fer-se sense molestar millor però Compromís ha decidit fer-les quan més molesten. Ho fan a posta o és que fan les coses sense pensar?
El passat cap de setmana va haver-hi persones amb problemes de mobilitat que no van poder accedir a la graderia a vore el partit de futbol per culpa d'aquestes obres. No pensa Compromís en aquestes persones? Fa poc han inaugurat nínxols al cementeri que són inaccessibles per a persones amb problemes de mobilitat i ara dificulten l'accés a la graderia del Camp d'Esports a persones amb problemes de mobilitat.
Ens pareixen correctes les obres que està realitzant l'Ajuntament perquè eliminaran els desperfectes de terra, homogeneïtzant la superfície, i suprimiran els desnivells que hi ha actualment. La zona d'actuació comprén el Paviment de l'entrada i el perímetre del camp per la banda oest, darrere de les Instal·lacions ubicades a la zona de La Graderia. Però per què no les han fet en estiu i les han fet ara?
Creiem que no és tan difícil fer les coses bé. Si fan aquestes obres a l'estiu no molesten a gairebé ningú però han de saber que si les fan en octubre causaran molèsties però, un cop més, els de Compromís no ho han tingut en compte.
Compromís torna a molestar amb la seua falta de planificació.

3 comentaris:

 1. Pero de que os quejáis si luego los votáis y volvemos a estar en la misma situación.

  El mejor consejo para que Tavernes de la Valldigna vuelva a ser una localidad tranquila y con las cosas bien hechas.

  Es No volver a Votar Nunca Más a Comprís y así se acabarán todos vuestros problemas de una vez por todas.

  Los que sobran en Tavernes son el Gobierno de Compromis

  ResponSuprimeix
 2. Lo fàcil o fan difidif… OMG

  ResponSuprimeix
 3. Son molt incompetents. No sabem gestionar ni planificar.
  El traje li ve gran a Jordi Juan. Mijor que es quede a Valencia i no torne al poble.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari